Поиск
Показати всі результати
Головна Блог Пожежний щит
    Пожежний щит
2019-12-10

Щит пожежний призначений для розміщення на ньому первинних засобів пожежогасіння. Пожежні інструменти доцільно зберігати в одному місці, щоб полегшити доступ до них в разі виникнення пожежі. Крім того, не допускається використовувати пожежний інвентар для повсякденних потреб, тому на складських і виробничих приміщеннях підприємств повинен бути передбачений пожежний щит, з інструментами виділеними червоним кольором, які можуть використовуватися виключно при виникненні пожежі.

Пожежні щити бувають відкритого типу - на яких інструменти розміщуються навісним способом з постійним відкритим доступом, і закритого типу - коли щит виконаний у вигляді шафки, а інструменти в ньому закриті на ключ, який знаходиться на видному місці і ізвелкается тільки в разі пожежі, розбивши скло доступу до ключа.

Розміщення і комплектація пожежних щитів повинні відповідати вимогам п. 3.11 розділу 5 «Правил пожежної безпеки в Україні»

Пожежні щити (стенди) повинні встановлюватися на території об'єкта площею понад 200 кв.м з розрахунку один щит на 5000 кв.м площі, яка захищається.


Мінімально-необхідний комплектація пожежного щита:

- Щит навісний - 1 шт.;

- Ящик для піску (0,3 м. Куб.) - 1 шт.;

- Лом- 1 шт.;

- Багор- 1 шт.;

- Топор- 1 шт.;

- Лопата- 1 шт.;

- Відро конусное - 2 шт.;

- кошма (ковдру пожежне) - 1 шт ..


Крім цього, поруч з щитом повинен бути розміщений ящик для піску а також вогнегасники.

Наш щит виготовлений з штампування стали, і покриє яскрава захисною фарбою червоного кольору. Конусні відра, дерев'яні ручки лопати і сокири також пофарбовані червоним кольором. Лом, багор, і металева частина лопати пофарбовані в чорний колір. Фарба захищає металеві та дерев'яні вироби від впливу зовнішнього середовища.

Купити пожежний щит ви можете оформивши замовлення в інтернет-магазині vp5.ia.ua або зателефонувавши по одному з номерів телефонів, вказаних у нас на сайті. Крім того, у нас на сайті представлені різні комплектації щитів. Якщо у Вас є щит, Ви можете доукомплектувати його інструментами, замовивши їх окремо, або ж не витрачати час і замовити повну комплектацію.