Поиск
Показати всі результати
Головна Блог Засоби захисту від диму (чадного газу)
    Засоби захисту від диму (чадного газу)
2019-12-19

Чадний газ (не плутати з вуглекислим), який виділяється при горінні будь-якої речовини, дуже небезпечний. В першу чергу через відсутність запаху і раптового дії, людина зробила кілька вдихів непритомніє не усвідомлюючи небезпеки. Тому, для забезпечення безпечної евакуації людей з палаючого будинку необхідно купити і розмістити на кожному поверсі протигазу від диму (засоби захисту від чадного газу).

Такими засобами є саморятівники або газодимозахисні комплекти. Купити засоби захисту від чадного газу, диму та інших продуктів горіння можна в інтернет магазині VP5.in.ua.

Саморятівник від диму являє собою безрозмірний капюшон з прозорим вікном для огляду, напівмаску і комбінований фільтр. Капюшон щільно прилягає до шиї, і всередині нього створюється герметичний простір, впуск і випуск повітря здійснюється через спеціальні клапани і комбінований фільтр, який захищає від чадного газу і токсичних продуктів горіння; специфічних небезпечних хімічних речовин; парів і газів органічних речовин; неорганічних газів і парів; кислих газів і парів; парів ртуті; оксидів азоту. Купити саморятівник Бриз-3401 (ГЗДК) можна в інтернет магазині VP5.in.ua. Саморятівник дає можливість знаходиться в задимленому приміщенні до 30 хвилин в залежності від концентрації небезпечних парів, чого цілком достатньо для евакуації людей. Одна людина маючи такий саморятівник може врятуватися сам і вивести людей з палаючої будівлі. Саморятівники одноразові, зберігаються в індивідуальній упаковці, і після використання підлягають заміні фільтруючої коробки.


Також, в інтернет магазині VP5.in.ua. Ви можете купити комплект захисний від диму (чадного газу). Комплект складається з панорамної маски і комбінованого фільтра. Даний комплект дозволяє знаходиться в диму до 20 хвилин, чого також досить для евакуації з палаючого будинку, після використання протигаза можна замінити фільтр і продовжувати його експлуатацию.



Крім того, в інтернет магазині VP5.in.ua. Ви можете купити протигаз від диму, фільтр до протигазу, респіратор  і панорамну маску.