Поиск
Показати всі результати
Головна Блог Додаток Rescuecode для мобільного
    Додаток Rescuecode для мобільного
2019-12-23

Хочемо представити до Вашої уваги унікальний додаток для смартфона, розроблений спеціально для підрозділів ДСНС, який дає можливість за лічені секунди знайти інформацію про будь який автомобіль. Інформація представлена у вигляді рятувальних карток із схематичним зображенням автомобіля, де різними кольорами показано розміщення таких основних вузлів, як: паливний бак, акумуляторна батарея, подушки безпеки, балони із стисненим повітрям для  подушок безпеки, газогенератори, датчики та блок керування подушками безпеки, силові елементи каркасу кузова автомобіля.

 

Даний додаток знаходиться у вільному доступі для смартфонів з операційною системою Android або IOS. Потрібно лише завантажити та встановити дотаток під назвою Rescuecode. Для роботи додатку не потрібен інтернет, адже вся база даних автомобілів завантажується на пристрій і регулярно оновлюється. Для швидкого пошуку марки і моделі автомобіля використовується сканер QR кодів, також можна знайти автомобіль ввівши в поле пошуку перші літери назви його моделі .

 

Маючи дану інформацію пожежникам легше орієнтуватися під час планування і проведення рятувальних операцій з порятунку людей і гасіння палаючих автомобілів.